Elsk det som er

Elsk det som er

Behøver jeg din kærlighed?

Lykken har tusind navne

Om at forandre sin tankegang og forvandle verden

Om at forandre sin tankegang og forvandle verden

Arrangementer

5.–14. marts 2019
The School for The Work
Ojai, Californien

12.–21. juli 2019
The School for The Work
Bad Neuenahr, Tyskland

Flere arrangementer.

Downloads

 


 


se alle certificerede facilitatore >>

Nayano Skaaning

Nayano Skaaning
København, Danmark
Dansk, engelsk, svensk

Det første jeg lagde mærke til da jeg begyndte min udviklingsrejse var, at jeg led. Jeg var 30 år gammel og jeg sagde til mig selv: Dette er ikke hvad jeg ønsker mig på min dødsseng!

Siden da, har jeg været fokuseret på det, der kunne gøre en ende på den smerte og lidelse jeg oplevede og jeg har brugt mange forskellige metoder. Jeg endte altid med at lægge mærke til det, der ikke var ændret: Min fordybelse i tanker om mine såkaldte fejl og mangler og følelsen af den dermed forbundne tristhed og sorg. Manglende held til at leve op til alle mine gode intentioner og laner om forbedring som jeg tænkte jeg skulle følge og ikke kunne! Manglende held med at få det, jeg ønskede mig af livet.

Jeg lærte om "positiv tænkning" og det lykkedes mig stadig ikke at skabe forandringer. Det forårsagede blot mere stress. De eneste gange, hvor det tilsyneladende virkede, var de gange hvor jeg allerede troede på den positive tanke og blot ikke vidste det endnu. Jeg fornemmede at problemerne kom fra min måde at tænke på. Jeg skrev endda en opgave til en eksamen om emnet, hvordan tænkeren påvirker projektet. Det jeg ikke vidste var, hvad jeg skulle gøre ved det! Jeg fortsatte mit liv, temmeligt fordybet i mine tanker. Og dybere inde vidste jeg bedre end det!

Da jeg mødte The Work i 1999 var det sådan en åbenbaring for mig! Som om gardiner var trukket væk fra mine øjne og jeg kunne se for første gang…Fire enkle spørgsmål gjorde det FOR mig. Ikke mere behov for Guruer. Ikke flere metoder. Det var nok at undersøge min tankegang. Og jeg havde det lige ved hånden. Den grad af glæde eller sorg jeg nu oplevede i mit liv, blev parameter for hvad der er frit i mig og hvad der ikke er!

Jeg elsker at sidde med mig selv og andre og dykke dybt med de 4 spørgsmål; ind i alle de små og store historier der byder sig til os i denne vidunderlige livs-rejse.

Jeg har min baggrund i psykoterapi (jungiansk psykoanalyse og kropsterapi) og før det var jeg socialpædagog. Jeg har stadig enkelte individuelle sager som socialpædagog og der lykkes det mig ofte at bruge The Work med gode resultater. Jeg har lavet The Work med mennesker med stress, sammenbrud, parforholdsproblemer, incest, forældreproblemer, depression og meget mere. Jeg arbejder med enkeltpersoner og jeg underviser i TW i grupper, på arbejdspladser og på uddannelsessteder. Jeg har tillid til at lave The Work på et hvilket som helst problem og jeg viger ikke tilbage for det såkaldt håbløse tilfælde og/eller stærke følelser. Eftersom jeg selv har været sådan et håbløst tilfælde, er jeg udmærket bekendt med dem!

Kontakt information
Område:
København
Danmark

Email: nayano@thework.dk
Telefon: 0045 23428346
Skype: Nayano Skaaning
Website: nayano.dk
Website: thework.dk


se alle certificerede facilitatore >>

Bliv certificeret

Hvis du arbejder som rådgiver, coach, terapeut eller konsulent, og har et ønske om at udbrede The Work i skoler, fængsler, hospitaler eller virksomheder eller hvis du ønsker at støtte dine venner og slægtninge til at bruge en kraftfuldt værktøj til at skabe mere fred i deres liv, så gå med i vores verdensomspændende team, deltag i dette kraftfulde program og bliv selv en certificeret facilitator.

For at lære mere om certificeringsprogrammet kan du kontakte os på certification@thework.com og holde dig ajour på denne side.

   

 

Facilitatorer


Andreas Bliddal
Norge


Lotte Köhler
Danmark


Nayano Skaaning
Danmark


Ernest Holm Svendsen
Danmark

 

-------

”Det nye Årtusindes spirituelle nyskaber.”
TIME magazine

-------

“Katies laser-lignende ’tough love’ brænder alle illusioner væk.”
The Times London

-------

“Byron Katies Work er en velsignelse for vores planet. Den grundlæggende årsag til lidelse er identifikation med vores tanker, de ’historier’ der, som en endeløs strøm, løber gennem vores hoveder. The Work fungerer som et barberbladsskarpt sværd der skærer gennem illusionen og gør dig i stand til selv at erkende den tidløse essens af dit væsen. Glæde, fred og kærlighed strømmer herfra som naturlig tilstand.”
Eckhart Tolle,
forfatter, Nuet kraft (The Power of Now)

-------

“Byron Katie er en af de virkeligt store og inspirerende lærere i vores tid. Hun har været en enorm hjælp for mig personligt. Jeg elsker denne meget vise kvinde.”
Dr. Wayne W. Dyer
Forfatter, Inspiration

-------

I et brev fra Helsingfors, Finland, skriver J.V.:

”… to banebrydende eksperter i smertesyndrom (chronic pain syndrome) fra Stanford Universitet betragter Byron Katies tilgang som den bedste form for kognitiv terapi. I den nyeste reviderede femte udgave af A Headache in the Pelvis [Hovedpine i bækkenet] (side 326-330), som udkom i maj 2008, henviser psykologen David Wise, Ph.d., og urologen Rodney Andreson, M.D., begge fra Stanford, til Albert Ellis’ Rational-Emotive Therapy og Aaron Beck’s Cognitive Therapy, og så skriver de (i deres kursiv): ’I vores opfattelse tilbydes den bedste form for kognitiv terapi i The Work af Byron Katie, som giver en tilgang til at afvæbne katastrofisk tænkning ved brug af en proces, man kan gøre på egen hånd. Det er den tilgang vi anbefaler.’ Derefter beskriver de proceduren, og tilføjer: ’Vores beskrivelse af denne proces er sjældent nok til at blive dygtig nok til det. Vi diskuterer denne metode i vores månedlige 6-dages klinik. Specifik information om dette kognitive terapiarbejde kan findes på thework.com og i Byron Katies bøger.’ ”

-------

“Byron Katies lære og liv er ren visdom. Hendes Work viser os vejen til indre fred, og hun følger os på vej, uden angst, utrætteligt og med den allerstørste gavmildhed. Jeg har sjældent set nogen—heller ikke blandt spirituelle lærere—personificere visdom så overbevisende som Katie i hendes passionerede accept af hvert eneste øjeblik.”
Roshi Bernie Glassman

-------

“Katies Work er en vidunderlig transformerende øvelse for alle med interesse i spirituel udvikling.”
Lama Surya Das,
forfatter, Awakening the Buddha Within [At vække den indre Buddah]

-------

“Du gode Gud, hvor kom Byron Katie dog fra? Hun er den ægte vare. Hendes Work er fantastisk effektivt—en simpel, lige ud af landevejen modgift mod al den unødvendige lidelse vi skaber for os selv. Hun beder os om at lade være med at tro på noget som helst, men giver en overraskende enkel måde at skære gennem den forvirring af fejltagelser vi lukker os selv inde i.”
David Chadwick,
forfatter, Crooked Cucumber: The Life and Zen teaching of Shunryu Suzuki [Skæv agurk: Shunryu Suzukis liv og zen-lære]

-------

“Tænk hvis du fandt en enkel måde til at acceptere dit liv med glæde, holde op at skændes med virkeligheden, og opnå indre ro midt i kaos? Det er hvad Elsk det som er tilbyder. Det er intet mindre end en revolutionerende måde at leve dit liv på. Spørgsmålet er: er vi modige nok til at acceptere det?”
Erica Jong
,
forfatter, Luft under vingerne (Fear of Flying)

-------

     

thework.com         Databeskyttelse og juridisk standpunkt
© 2019 Byron Katie International, Inc. All rights reserved.