The Work of Byron Katie / The Work van Byron Katie

 Lees het artikel over The Work in InZicht in Bronnen!


Vraag jezelf vrij

Een geliefde verliezen

Onderzoek je denken, verander de wereld

Een geliefde verliezen

Vier vragen die je leven veranderen

Een geliefde verliezen

Ik heb je liefde nodig,
is dat waar?


Tijger-Tijger is het waar?

Tijger-Tijger is het waar?

Gedachten die je vrijheid zullen geven

Gedachten die je vrijheid zullen geven

Katie's Tao: Doe niets, laat niets ongedaan

Katie's Tao: Doe niets, laat niets ongedaan

The Work op liefdesrelaties

The Work op liefdesrelaties

Terug naar de realiteit

Terug naar de realiteit
[2 DVDs]


Een geliefde verliezen

Een geliefde verliezen

Een geliefde verliezen

Keer het om

Een geliefde verliezen

The Work in Amsterdam:
2004 - Moeder
(audioboek)Bijeenkomsten

5–14 maart 2019
De School voor The Work

Ojai, Californië

6–7 juli 2019
Stockholm, Zweden

12–21 juli 2019
De School voor The Work
Bad Neuenahr, Duitsland

Zie de Events pagina voor details

Downloads

 


 


Zie alle gecertificeerde begeleiders >>

Marieke Voskamp

Marieke Voskamp
Viersen, NRW, Duitsland
Nederlands, Engels, Duits

Voordat ik The Work leerde kennen, had ik in mijn baan veel last van stress en ben overspannen geraakt. Ik was altijd bang om niet goed genoeg te zijn. Ik was erg veroordelend naar mezelf en naar anderen over wat ik dacht dat goed en fout was. Na lange dagen op mijn werk, kon ik niet ophouden erover na te denken als ik thuis kwam. Ik dacht dan aan wat ik nog moest doen, en over wat anderen over mij zouden kunnen denken. Uiteindelijk raadde iemand mij aan om een sessie bij een professionele coach for The Work te doen.

Al na één sessie veranderde er iets in mij en ging het beter met me. Het eerste wat ik me realiseerde door The Work te doen, was dat ik de hele tijd voor anderen probeerde te denken. Ik merkte hoe dat me erg verward maakte. Ik kon nooit zeker zijn van wat ze werkelijk over me dachten. Het kostte me zoveel energie. Dit inzicht hielp me om weer zelf de verantwoordelijkheid voor mijn leven te nemen. Het regelmatig doen van The Work had het effect dat ik veel beter in contact met mezelf kwam, en in contact met mijn gevoel en wensen. Ik begon helder te communiceren met anderen, en zag verschillende perspectieven van zaken die ik eerst enkel van één kant kon zien.

De manier waarop The Work me ondersteund heeft om weer gezond te worden, heeft me geïnspireerd door te gaan met The Work en het ook toe te passen op andere issues in mijn leven. Het heeft me sindsdien geholpen en ik doe The Work nog steeds dagelijks. Ik leef nu met een rustige geest, ik ben een vriendelijker persoon geworden – voor mezelf en voor anderen. Ik zie de wereld nu met een heldere blik en dat geeft me zoveel mogelijkheden, vooral in (schijnbaar) moeilijke situaties.

Ik werkte voorheen als assistent accountant en daarna als financieel controller (tot 2014). Nu, als Certified Facilitator, bied ik The Work in individuele sessies aan in mijn praktijk, of over de telefoon of via Skype. Verder bied ik workshops aan voor het bedrijfsleven, workshops voor particuliere groepen en samen met mijn man bied ik de Duitse 'Ausbildung zum Coach für The Work of Byron Katie (VTW)` aan.

Alle thema's zijn welkom in de sessies. Ik ben gespecialiseerd in beroepsmatige thema's. Verder waren thema's als relaties, familie, en stress met leren en studeren belangrijke thema's van mijn eigen onderzoek.

Aarzel niet me te bellen of te mailen, als je zelf een keer The Work wil ervaren.

Contact informatie
Plaats:
Viersen, NRW, Duitsland

Email: marieke@theworkflow.de
Tel: 0049-157 89315115
Tel: 0049-2162 8975166
Skype: marieke.voskamp
Web: theworkflow.de


Zie alle gecertificeerde begeleiders >>

 

Word gecertificeerd

Wanneer je werkt als counselor, coach, therapeut of consultant en je wilt The Work bekend maken en toepassen op scholen, in gevangenissen, ziekenhuizen of bedrijven, of als je vrienden en familieleden wilt ondersteunen bij het gebruiken van een krachtige methode om meer vrede in hun leven te creëren, sluit je dan aan bij ons wereldwijde team. Schrijf je in voor dit krachtige programma en wordt een gecertificeerd begeleider.

Wil je meer informatie over het certificeringsprogramma, neem dan contact op met certification@thework.com, en blijf op de hoogte door de updates op: deze pagina.

Informeer je over ons certificatieprogramma op instituteforthework.com >>

   

The Work in actie


Certified Facilitators

Om alle Nederlandstalige Gecertificeerde Begeleiders te zien >>


Om alle gecertificeerde begeleiders ter wereld te bekijken >>

-------

“Een spirituele vernieuwer voor het nieuwe millennium.”
TIME magazine

-------

“Katie’s krachtige liefde brandt als een laserstraal alle illusies weg.”
The Times of London

-------

“Byron Katie’s Work is een grote zegening voor onze planeet. De wortel van lijden is de identificatie met onze gedachten, de ‘verhalen’ die continu door ons hoofd gaan. The Work werkt als een vlijmscherp zwaard dat dwars door deze illusie snijdt en je in staat stelt zelf de tijdloze essentie van je wezen te kennen. Van daaruit komen vreugde, vrede en liefde stralend tevoorschijn als je wezenlijke natuur.”
Eckhart Tolle
auteur van De kracht van het Nu

-------

“Byron Katie is één van de werkelijk grote en inspirerende leraren van onze tijd. Ze heeft me persoonlijk enorm geholpen. Ik ben gek op deze zeer wijze vrouw.”
Dr. Wayne W. Dyer
auteur van Inspiratie

-------

In een brief vanuit Helsinki,in Fland, schrijft J.V.:

“…twee grensverleggende pijnsyndroom experts van de Universiteit van Stanford beschouwen Katie’s benadering als de beste vorm van Cognitieve Therapie. In de nieuw herziene 5e Editie van A Headache in the Pelvis (Een Hoofdpijn in het Bekken) (pag.326–330), welke in Mei 2008 verscheen, verwijzen Stanford psycholoog David Wise, Ph.D., en uroloog Rodney Anderson, M.D., naar Albert Ellis’ Rationeel-Emotieve Therapie en Aaron Beck’s Cognitieve Therapie en schrijven vervolgens (hun cursievering): ‘De beste vorm van Cognitieve Therapie wordt naar onze mening gegeven via The Work van Byron Katie, die een benadering biedt om het catastrofaal denken te ontmantelen door middel van een proces dat men zelf kan doen. Dit is de benadering die wij aanbevelen.’ Daarna beschrijven zij de procedure, toevoegend: ‘Onze beschrijving van dit proces is nauwelijks toereikend om er bedreven in te raken. Wij bespreken deze methode in onze maandelijkse zesdaagse clinics. Specifieke informatie over deze cognitieve therapie kan gevonden worden op thework.com en in de boeken van Byron Katie.’

-------

Byron Katie’s lessen en dagelijks leven zijn pure wijsheid. Haar Work toont ons de weg naar innerlijke vrede. Ze brengt ons daar zonder enige vrees, onvermurwbaar en met eindeloze vrijgevigheid. Ik zag zelden iemand—inclusief spirituele leraren—zo’n krachtige manier van wijsheid belichamen als Katie in haar gepassioneerde omarming van ieder moment.”
Roshi Bernie Glassman

-------

“Katie’s Work is een wonderschoon transformatief gereedschap voor iedereen die geïnteresseerd is in spirituele groei.”
Lama Surya Das
auteur van De ontwakende Boeddha

-------

“Goede God! Waar komt Byron Katie vandaan? Haar Work is verbazingwekkend effectief—een simpel, recht toe recht aan tegengif voor het lijden dat we onnodig voor ons zelf creëren. Ze vraagt ons niets te geloven, maar geeft een verrassend effectieve en eenvoudige manier om dwars door de verwarde zinsbegoochelingen heen te snijden waar we ons in verwikkeld hebben.”
David Chadwick
auteur van Kromme komkommer, leven en zenonderricht van Shunryu Suzuki

-------

“Stel je eens voor dat je een simpele manier kunt vinden om je leven met blijdschap te omarmen, te stoppen met de realiteit te bevechten en temidden van chaos rust te bewaren. Dat is wat Vier Vragen die je leven veranderen, Loving what is te bieden heeft. Het is een revolutionaire manier om je leven te leven. De vraag is: zijn we dapper genoeg om het te accepteren?”
Erica Jong

auteur van Het ritsloze nummer

-------

     

thework.com         Privacy & juridische verklaring
© 2019 Byron Katie International, Inc. Alle rechten voorbehouden.