The Work of Byron Katie / Byron Katies The Work Byron Katie
Hvem ville du være uten din historie?

 




Tap av en kjær person (med norske undertekster)

Tap av en kjær person
(med norske undertekster)


Bitterhet og sjalusi (med norske undertekster)

Bitterhet og sjalusi
(med norske undertekster)


Elsk_det_som_er


Trenger               jeg din kjærlighet?

Arrangementer

21.–30. juli 2017
The Work-skolen
Bad Nauheim, Tyskland

24. oktober –2. november 2017
The Work-skolen
Ojai, California

Se under
Arrangementer for flere opplysninger.

Nedlastinger

 


 
Maria Skår

Maria Skår
Oslo, Norge
engelsk, norsk

I 2009 var jeg kommet til sted i livet hvor jeg ikke lenger trodde jeg kunne leve med meg selv. Jeg var stresset, sint og redd hver eneste dag. Jeg kom inn i denne verden med historien om at min mor forlot meg på gaten i Korea da jeg var 2 måneder gammel. Tanken om at jeg ble forlatt ble til større historier og historiene ble til teorier om verden jeg levde i. Jeg var for redd til å ta offentlig kommunikasjon, jeg hatet å reise utenlands, jeg presset meg selv til det ytterste på jobb og var sint på barna hver dag.

Jeg visste at jeg var min egen verste fiende, jeg ante bare ikke hvordan jeg skulle slutte å krige mot meg selv. Inntil jeg en dag ble stilt fire spørsmål og vendinger – The Work. Etter en 10-minutters introduksjon, forsto jeg at jeg ikke trenger å være avhengig av at andre skal forandre seg for at jeg skulle ha det bra. Jeg har alt jeg trenger i meg selv. Jeg følte en enorm lettelse. Jeg tok de fire spørsmålene og vendingene og gikk til arbeid. Siden har jeg blant annet jobbet meg gjennom dyp depresjon, mitt strev med å være mor, gjennom mine tanker om å være forlatt, samt ekteskap og separasjon.

I dag er jeg til stede i mitt eget liv. Gjennom The Work, har jeg funnet tilbake til livet, gleden og roen. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få oppleve en slik nærhet og omsorg for barna og kunne leve mitt liv fra et klart sted. Det gjør meg ydmyk og dypt takknemlig.

Er mitt liv fritt for stress? Nei. Men gjennom The Work, finner jeg tilbake til meg selv. Jeg opplever at tankene slipper lettere og lettere og gir plass til stadig mer glede. I dag er jeg fri til å være sammen med mennesker, fri til å være bare med meg selv, jeg gleder meg over å være sammen med barna, venner og familie, jeg nyter å reise og har funnet min egen beste venn – meg selv.  

Historien om å bli forlatt av min egen mor hadde spredt seg til alle aspekter av mitt liv, og jeg har jobbet meg gjennom materien fra alle hold. Hvis jeg allikevel skal velge noen områder som jeg har jobbet mer med enn andre, blir det disse: foreldrerollen, foreldre (både biologiske- og adoptiv-), forhold, separajon/skilsmisse, depresjon, perfeksjonisme og kroppen. Jeg har også solid erfaring i å skrive Judge-Your-Neighor Worksheets – Døm Din Neste Arbeidsskjema.  

Dere er hjertelig velkomne til å kontakte meg når som helst om The Work.

Kontaktinformasjon
Sted: Oslo, Norge
E-post: maria@mariaskar.no
Telefon: +47 99296115
Skype: mariaskar
Internett: thejourneybackhome.com

 

   

Fasilitatorer


Andreas Bliddal
Tyskland


Cecilie Holen
Norge


Maria Skår
Oslo, Norge

-------

«Det nye årtusenets spirituelle nyskaper.»
TIME magazine

-------

«Katies laserlignende, røffe kjærlighet brenner alle illusjoner vekk.»
The Times of London

-------

«Byron Katies Work er en velsignelse for planeten vår. Årsaken til at vi lider, er at vi identifiserer oss med våre tanker, de «historiene» som uten stans surrer og går i hodet vårt. Byron Katies øvelser skjærer lik en sylskarp kniv gjennom disse illusjonene og hjelper oss til å erkjenne vårt indres evige natur. Glede, fred og kjærlighet strømmer herfra som en naturlig tilstand.»
Eckhart Tolle
Forfatter av Det er NÅ du lever

-------

«Byron Katie er en av de virkelig store og inspirerende lærere i vår tid. Hun har vært en enorm hjelp for meg personlig. Jeg elsker denne meget vise kvinnen.»
Dr. Wayne W. Dyer
Forfatter av Inspiration

-------

I et brev fra Helsinki, Finland, skriver J.V.:
«... to banebrytende eksperter i kronisk smertesyndrom fra Stanford Universitet anser Byron Katies tilnærming som den beste form for kognitiv terapi. I den nyeste reviderte 5. utgave av A Headache in the Pelvis [Hodepine i bekkenet] (side 326-330), som utkom i mai 2008, henviser psykologen David Wise, Ph.D. og urologen Rodney Anderson, M.D., begge fra Stanford, til Albert Ellis' Rational-Emotive Therapy og Aaron Becks Cognitive Therapy, og så skriver de (i deres kursiv): «Etter vår oppfatning tilbys den beste form for kognitiv terapi i Byron Katies The Work, som gir en tilnærming til å avvæpne katastrofetenkning ved bruk av en prosess man kan gjøre på egenhånd. Det er den tilnærmingen vi anbefaler.» Deretter beskriver de prosedyren og tilføyer: «Vår beskrivelse av denne prosessen er sjeldent nok til å bli dyktig nok til å bruke den. Vi diskuterer denne metoden i vår månedlige 6-dagers klinikk. Spesifikk informasjon om dette kognitive terapiarbeidet finnes på thework.com og i Byron Katies bøker.»

-------

«Byron Katies lære og liv er ren visdom. Hennes Work viser oss veien til indre fred, og hun følger oss på veien, uten redsel, utrettelig og med den største sjenerøsitet. Jeg har sjeldent sett noen – heller ikke blant spirituelle lærere – personifisere visdom så overbevisende som Katie i hennes lidenskapelige aksept av hvert eneste øyeblikk.»
Roshi Bernie Glassman

-------

«Katies Work er en vidunderlig transformerende øvelse for alle med interesse i spirituell utvikling.»
Lama Surya Das
forfatter av Awakening the Buddha Within (Å vekke den indre Buddha)

-------

«Du gode Gud, hvor kom Byron Katie fra? Hun er ekte vare. Hennes Work er fantastisk effektivt – en enkel, rett frem motgift mot all den unødvendige lidelsen vi skaper for oss selv. Hun ber oss om å la være å tro på noe som helst, men gir en overraskende enkel måte å skjære gjennom det nettet av feiltakelser vi lukker oss selv inne i.»
David Chadwick
forfatter av Crooked Cucumber: The Life and Zen Teaching of Shunryu Suzuki (Den krumme agurk: Livet og Zen-læren til Shunryu Suzuki)

-------

«Tenk om du fant en enkel måte å akseptere livet ditt med glede, slutte med å være i konflikt med virkeligheten og oppnå indre ro midt i kaos. Det er det Elsk det som er tilbyr. Det er ikke mindre enn en revolusjonerende måte å leve ditt liv på. Spørsmålet er: Er vi modige nok til å akseptere det?»
Erica Jong,
forfatter av Jeg tør ikke fly

-------

     

thework.com         Personbeskyttelse og juridisk erklæring
© 2017 Byron Katie International, Inc. All rights reserved.