The Work of Byron Katie / Delo Byron Katie
Delo ----- Dogodki ----- Knjige ----- Šola ----- Viri ----- Pomočniki ----- Trgovina ----- Kontakt ----- O Katie

 Dogodki

5.–14. Marec, 2019
Šola za Delo
Ojai, Kalifornija

12–21 Julij 2019
Šola za Delo
Bad Neuenahr, Nemčija

Za podrobnosti glej stran Dogodki.

Za prenosTisoč Imen za Radost

 


 


Izjava o zaupnosti podatkov

Vse informacije, ki jih posredujete mednarodni spletni strani Byron Katie International in vse informacije, ki so zbrane na tej strani, bodo strogo zaupne in ne bodo prodane, ponovno uporabljene, najete ali izposojene ali kako drugače razkrite.

Spodaj je natančnejša razlaga o tem, kako varujemo vaše osebne podatke. V primeru, da imate kakršno koli vprašanje, nam to sporočite.

Ne zbiramo osebnih podatkov uporabnikov, ki brskajo po naši spletni strani. Uporabniki pri brskanju ostanejo anonimni. Vendar pa analiziramo število prijav na našo spletno stran in tako zbiramo skupne podatke—npr. število zadetkov za določeno stran—in te podatke uporabimo za izboljšanje vrednosti materialov, ki so na naši strani dostopni. Zbiramo tudi podatke, ki so nam dani prostovoljno od naših registriranih uporabnikov na zaščitenih registriranih ali vpisnih območjih naše spletne strani ali spletne trgovine. Ti podatki se uporabljajo le za interne namene. Institute for The Work (Inštitut za Delo) ima glede zaupnosti podatkov svoje zahteve. Če se odločite, da se vključite v našo skupnost, prevzamete odgovornost za podatke v vašem profilu.

Prijave na našo spletno stran ne identificiramo po posameznikih in nimamo namena, da bi jih povezovali s posamezniki, ki brskajo po naši strani. Vodimo tudi evidenco uporabe vsebine in pogostost uporabe piškotkov, ki so del vašega brskalnika. Piškotki ne zbirajo osebnih podatkov, temveč snemajo le podatke, kot so tip uporabnikovega brskalnika in specifična področja, ki jih je uporabnik obiskal, medtem ko je brskal po naši strani. Piškoti nam ne povedo, kdo ste, vašega elektronskega naslova ali katere koli druge osebne informacije. S svojim brskalnikom lahko zavrnete uporabo piškotkov. V tem primeru se lahko zgodi, da si morda ne boste mogli ogledati vseh področij naše spletne strani.

Nekatera področja naše spletne strani so lahko zaščitena z geslom, za nekatera druga izbirna področja (npr. brezplačno nalaganje, glasilo ali druge ponudbe) pa od vas morda zahtevamo osnovne podatke, preden vam odobrimo dostop do njih. Če se odločite, da se ne boste registrirali in ne omogočite zahtevanih podatkov, lahko še vedno uporabljate večino področij na tej strani. Ne boste pa imeli dostopa do področij, ki zahtevajo registracijo.

Naj vas opomnimo, da je vse, kar pošljete na naš blog www.byronkatie.com, nezaščiteno. Prav tako ta stran vsebuje povezave do drugih strani. Nismo odgovorni za izvedbo zasebnosti podatkov ali vsebine omenjenih strani.

Zasebnost seznama elektronskih naslovov

Imamo kar nekaj seznamov elektronskih naslovov in tako stranke, ki jih to zanima, obveščamo o Byron Katie, njenih dogodkih, izdelkih in drugem. Posamezniki morajo za vpis na seznam elektronske pošte zaprositi prostovoljno, tako da pošljejo obrazec ali to kako drugače potrdijo na naši spletni strani; lahko pa nam zaupajo svoj elektronski naslov na kakšnem dogodku, seminarju, da nam odpišejo iz svojega elektronskega naslova ali prek kakega drugega kanala. Elektronskih naslovov iz našega seznama nikomur ne prodajamo, posojamo ali dajemo v najem, tržimo ali dajemo v zakup.

Prosite nas lahko tudi, da vam prenehamo pošiljati elektronsko pošto. Za odstranitev iz našega seznama elektronskih naslovov, odgovorite na eno od naših elektronskih pisem in zahtevajte za odstranitev s seznama ali pa pošljite elektronsko sporočilo na webmaster@thework.com.

V primeru kakršnihkoli vprašanj o tej izjavi o zasebnosti podatkov, delovanju ali uporabi te strani, na customercare@thework.com.

 

   

-------

»Duhovna inovatorka novega tisočletja.«
TIME magazine

-------

»Njen strogi pristop pomete z vsemi iluzijami. «
The Times of London

-------

»Delo Byron Katie je velik blagoslov na našem planetu. Korenine vzroka našega trpljenja so v poistovetenju z mislimi, z 'zgodbami', ki se neprestano motajo po naših glavah. Delo kot oster meč preseka iluzije in ti omogoči spoznati brezčasno bistvo tvojega obstoja. Radost, mir in ljubezen, ki iz tega spoznanja izvirajo, postanejo naravno stanje človeka. «
Eckhart Tolle
avtor knjige The Power of Now (Zdaj)

-------

»Byron Katie je resnično velika in navdihujoča učiteljica našega časa. Meni osebno je bila v izjemno pomoč. Ljubim to modro žensko.«
Dr. Wayne W. Dyer
avtor knjige Inspiration (Inspiracija)

-------

»Nauki Byron Katie in njeno vsakdanje življenje so čista modrost. Neustrašno, nezadržno in velikodušno nas usmerja k lastnemu notranjemu miru. Redkokdaj vidim človeka, tudi med duhovnimi učitelji, ki bi utelešal modrost na tako močan in strasten način kot Katie, ki v duhu teh vrlin živi prav sleherni trenutek.«
Roshi Bernie Glassman
avtor knjige Bearing Witness: A Zen Master's Lessons in Making Peace (Izpoved priče: Naloge Zenovskega mojstra za doseganje miru)

-------

»Delo Katie je čudovit proces preobrazbe za vsakogar, ki ga zanima duhovna rast.«
Lama Surya Das
avtor knjige Awakening the Buddha Within [Prebudite Budo v sebi]

-------

»Ljubi Bog! Le od kod se je vzela Byron Katie? Njeno Delo je enostaven in učinkovit protistrup trpljenju, ki si ga ustvarjamo po nepotrebnem. Prosi nas, da ničesar ne verjamemo, ampak nam pokaže jasno in enostavno pot, da se rešimo zmot in samoprevar, v katere smo se ujeli.«
David Chadwick
avtor knjige Crooked Cucumber: The Life and Zen Teaching of Shunryu Suzuki (Življenje in Zenovsko učenje Shunryu Suzukija)

-------

»Predstavljajte si, da ste našli preprost način, kako lahko svoje življenje napolnite z radostjo, sprejmete resničnost in dosežete stanje miru sredi vsega tega kaosa. To je tisto, kar Ljubit kar je ponuja. Nič manj kot radikalen način kako živeti svoje življenje. Vprašanje je le, ali smo dovolj pogumni, da to sprejmemo?«
Erica Jong

avtorica knjige Fear of Flying (Strah pred letenjem)

-------

 

     

-- © 2018 Byron Katie Inc. All rights reserved. | Izjava o zaupnosti podatkov