The Work of Byron Katie / The Work av Byron Katie

 
kochaj co masz!

Kłamstwa o miłości

Tygrysku, czy to prawda?

Tygrysku, czy to prawda?

Tygrysku, czy to prawda?

Tygrysku, czy to prawda?

Tygrysku, czy to prawda?


Evenemang

5–14 mars 2019
Skolan för The Work
Ojai, Kalifornien

6 –7 juli 2019
Stockholm, Sverige

12–21 juli 2019
Skolan för The Work
Bad Neuenahr, Tyskland

Se Evenemang för detaljer.

Material att ladda ner

 


 


Resurser

Följande resurser finns tillgängliga för att lära mer om The Work:

Byron Katies nyhetsbrev (på engelska)

Nyhetsbrev med videoklipp, artiklar och nyheter från Byron Katie. Anmäl dig här.

Facebook och Twitter (på engelska)

Hitta Katie på Facebook och Twitter.

ByronKatie.com (på engelska)

Katies blogg uppdateras regelbundet med videoklipp, inlägg och dina kommentarer. Öppen för alla.

Institutet för The Work (på engelska)

Institutet för The Work finns till för din självinsikt och frihet genom intensiv fördjupning i The Work. Det är den enda organisation som är godkänd för att licensiera och certifiera handledare i The Work av Byron Katie. Institutet tillhandahåller också en mötesplats för dem som gått ut skolan för The Work, som ett sätt att integrera The Work i vardagen.

The Work-stiftelsen (på engelska)

Lär känna stiftelsen för The Work, och ge ett bidrag via webben

Böcker

Katies böcker omfattar:

Älska livet som det är (med Stephen Mitchell)

Behöver jag din kärlek?
(med Michael Katz)

Tusen ord för glädje (med Stephen Mitchell)

Ifrågasätt dina tankar, förändra världen (Question Your Thinking, Change the World) (redigerad av Stephen Mitchell)

Vem skulle du vara utan din berättelse? (Who Would You Be Without Your Story?) (redigerad av Carol Williams)

Tiger-Tiger, är det sant? (Tiger-Tiger, Is It True?), (Katies första bok för barn, illustrerad av Hans Wilhelm)

Frid i nuet (Peace in the Present Moment) (av Byron Katie och Eckhart Tolle, med fotografier av Michelle Penn och förord av Stephen Mitchell)


Butiken

För böcker och andra publikationer som finns tillgängliga på svenska, klicka här. För böcker, CD-skivor, DVD-skivor och andra produkter av Byron Katie på engelska, klicka här.

Skolan för The Work

Olikt varje annan skola på jorden med fokus på inlärning, kommer du här att lära dig av med de skrämmande berättelser som du i oskyldighet lagt dig till med. Att vara fri kommer inte ur att lära sig nya koncept. Det är vad du redan är när dina begränsade föreställningar möts med förståelse. Vem skulle du vara utan dina stressande berättelser?Skolan för The Work med Byron Katie kan du börja upptäcka det.

Evenemang

Träffa Byron Katie i verkligheten på arrangemang i USA och Europa. Se kalendern >>

 

 

   

Certified Facilitators

Se alla svensktalande certifierade handledare
>>


Se alla certifierade handledare från hela världen >>

-------

”En andlig nyskapare för det nya årtusendet.”
TIME magazine

-------

”Katies laserlika, tuffa kärleksfullhet bränner bort alla illusioner.”
The Times

-------

”Byron Katies The Work är en stor välsignelse för vår värld. Den grundläggande orsaken till lidande är identifikationen med våra tankar, de ’berättelser’ som hela tiden spelas upp i våra sinnen. Likt ett svärd skär The Work igenom illusionerna och gör det möjligt för dig att få en förstahandsupplevelse av din varelses innersta tidlöshet. Glädje, frid och kärlek utstrålar därifrån som ditt naturliga tillstånd.”
Eckhart Tolle
författare till Lev livet fullt ut

-------

”Byron Katie är en av de verkligt stora och inspirerande lärarna i vår tid. Hon har varit till enormt stor hjälp för mig personligen. Jag älskar denna mycket visa kvinna.”
Dr. Wayne W. Dyer
författare till Inspiration

-------

I ett brev från Helsingfors i Finland skriver J.V.:

”...två banbrytande experter på smärtsyndrom vid Stanfords universitet anser att Byron Katies tillvägagångssätt är den bästa formen av kognitiv terapi. I den nya omarbetade femte utgåvan av A Headache in the Pelvis (Huvudvärk i bäckenet) s 326-330, utgiven i maj 2008, hänvisar Stanfordpsykologen David Wise, Ph.D. och urologen Rodney Anderson, M.D. till Albert Ellis rationella emotiva beteendeterapi och Aaron Becks kognitiva terapi och skriver sedan (deras kursivering): ’Den bästa formen av kognitiv terapi, enligt vår mening, erbjuds genom The Work av Byron Katie, som tillhandahåller ett arbetssätt för att avväpna katastroftänkande med hjälp av en process som man kan göra själv. Detta är det arbetssätt som vi rekommenderar.’ De beskriver sedan tillvägagångssättet och tillägger: ’Vår beskrivning av denna process är sällan tillräcklig för att bli kompetent i den. Vi diskuterar den här metoden under de sex dagars kliniska undervisning vi håller varje månad. Specifik information om detta kognitiva terapeutiska arbete finns på thework.com och i Byron Katies böcker. ’”

-------

”Byron Katies lära och liv är ren visdom. Hennes Work visar oss vägen till inre frid, och hon vägleder oss dit, utan rädsla, obevekligt och med allra största generositet. Jag har sällan sett någon – andliga lärare inräknade – förkroppsliga visdom lika kraftfullt som Katie i sin passionerade omfamning av vart ögonblick.”
Roshi Bernie Glassman

-------

”Katies Work är en underbar, transformerande utövandeform för alla som är intresserade av andligt växande.”
Lama Surya Das
författare till Awakening the Buddha Within (Väck Buddhan inom dig)

-------

”Gode tid! Var kom Byron Katie ifrån? Hon är av den äkta varan. Hennes The Work är häpnadsväckande effektivt – ett enkelt, direkt motgift mot det lidande som vi skapar åt oss själva helt i onödan. Hon ber oss att inte tro på något, utan ger oss i stället ett förvånansvärt effektivt och enkelt sätt att skära igenom trasslet av vanföreställningar som vi omger oss med.”
David Chadwick
författare till Crooked Cucumber: The Life and Zen Teaching of Shunryu Suzuki (Sned gurka: Shunryu Suzukis liv och zenundervisning)

-------

”Tänk dig att du kunde hitta ett enkelt sätt att omfamna ditt liv med glädje, sluta göra motstånd mot verkligheten och uppnå ett inre lugn mitt i omvärldens kaos. Det är vad Älska livet som det är erbjuder. Den är inget mindre än ett revolutionerande sätt att leva sitt liv på. Frågan är: är vi djärva nog att ta till oss det?”
Erica Jong

författare till Rädd att flyga

-------

     

thework.com         Integritetsskydd och upphovsrätt
© 2018 Byron Katie International, Inc. Alla rättigheter förbehålls.