fbpx
At Home with BK on Zoom
Sign Up Here »

Andreas Bliddal

The simple 4 questions and the turnaround do not seem to let me down, ever. Any time I’m slightly annoyed (thinking – “my son should sleep now”) or experiencing deep hurt (thinking “he still doesn’t accept me”) – the 4 questions seem to be there for me.

I met Byron Katie in Copenhagen and it took a while to register what happened in her company: Presence. I have since many times experienced that peace by myself, to the point of not being scared of my discomfort or “bad” temper. Amazing. Inquiry is amazing, simple. I invite you into it. I and many others are available for you. It is working so much better than my “old-time religion”: low level almost constant pain or discomfort with occasional outburst of deep hurt, combined with a tendency to walk away from anyone close.

The Work seems so much friendlier than that.

Jeg mødte Byron Katie i københavn sommeren 2005, og det var svært at sætte fingeren på helt præcist hvad der skete i selskab med Katie. Men godt var det. Fredfyldt, som jeg sjældent havde oplevet, selv vrede blev budt velkommen, med åpne øjne: Hvad sker, hvad rører på sig, indeni mig? Siden da har jeg mange, mange gange på egen hånd eller i selskab med en anden/andre oplevet den fred som det har givet mig ved at lave the work, svare på 4 spørgsmål, fra et sted indenimig, jeg ikke altid har vidst eksisterede. De 4 spørsmål bruges så for mig som “langsom tænkning”, dvs tid til at gå ind uden løftede pegefingre, og se hvad der sker når jeg tror på det jeg nu tror på. Jeg nyder at arbejde med andre, dog er det som altid har titrukkket mig vanvittigt meget, er at det hele tiden er tilgængeligt, nu, jeg behøver ikke andre for at kunne gøre det, det er hjælp til selv-hjælp når det er bedst.

Der er mange erfarne folk klar til at hjælpe hvis egne svar, indre fred, er den vej du vil gå, med 4 simple spørgsmål. Iblandt er det første skridt ikke nødvendigvis indre fred, men bare mindre smerte, kaos, livslede eller dyb utilfredshed med sig selv. Alt dette skjulte jeg i mange år (for mig selv ihvertfald, hvis ikke for andre), det gjorde ondt, og det blev skjult. Jeg er glad for at se så mange her på sioderne, og andre steder tilbyde støtte gennem the work – hjælp til selv-hjælp i dybeste forstand.

Denmark, Germany
Danish, English, Norwegian
+47 94828319 cell
andreasbliddal
Newsletter Sign-Up
  • Please enter the code.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.