Ko biste bili bez vaše priče?

RAD na srpskom jeziku

UVOD

Rad („The Work“) Bajron Kejti je način da se prepoznaju i preispitaju misli koje su uzrok sve patnje u svijetu. To je način da se pronađe mir sa samim sobom i sa svijetom. Svako ko je otvorenog uma može raditi Rad.

Bajron Ketlin Rid je postala jako depresivna u tridesetim godinama života. Njena depresija se pojačala u toku deset godina, a u posljednje dvije godine ovog perioda Kejti (kako je zovu) je rijetko bila sposobna da izađe iz svoje sobe. Onda je jednog jutra, iz dubina svog očaja, doživjela spoznaju koja joj je promijenila život.

Kejti je uvidjela da pati kada vjeruje u svoje misli, i da ne pati kada ne vjeruje u njih. Ono što je uzrokovalo njenu depresiju nije bio svijet oko nje, nego ono što je ona vjerovala o svijetu oko sebe. U munjevitom uvidu, ona je shvatila da su naši pokušaji da pronađemo sreću naopaki – umjesto što beznadežno pokušavamo promijeniti svijet da odgovara našim mislima o tome kakav on „treba“ da bude, možemo preispitati ove misli, i susrećući stvarnost onakvom kakva jeste, osjetiti nepojmljivu slobodu i radost. Kao rezultat toga, bolesna, suicidalna žena je postala ispunjena ljubavlju za sve ono što život donosi.

Nastavak >> Rad Bajron Kejti: Uvod

thework.com
byronkatie.com

Newsletter Sign-Up
  • Please enter the code.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.