The Work of Byron Katie / The Work van Byron Katie

 Lees het artikel over The Work in InZicht in Bronnen!


Een geliefde verliezen

Terug naar de realiteit
(2 DVDs)


Een geliefde verliezen

The Work in Amsterdam:
2004 - Moeder
(audioboek)


Een geliefde verliezen

Onderzoek je denken, verander de wereld


Een geliefde verliezen

Een geliefde verliezen

Een geliefde verliezen

Keer het om

Vier vragen die je leven veranderen

Vier vragen die je leven veranderen

Ik heb liefde nodig, is dat waar

Ik heb je liefde nodig, is dat waar?

Katie's Tao

Katie's Tao

Tijger-Tijger is het waar?

Tijger-Tijger is het waar?

Bijeenkomsten

6–15 maart 2018
De School voor The Work

Ojai, Californië

Zie de Events pagina voor details

Downloads

 


 


Contact

Wanneer je Engels spreekt ga dan alsjeblieft naar: thework.com/contact.php

Voor algemene informatie over The Work, de School voor The Work, het Omkeringshuis en andere evenementen, programma's of publicaties: stuur een e-mail naar nederlands@thework.com.

Ontvang meer informatie
Als je de gratis nieuwsbrief wilt ontvangen (in het Engels), schrijf je dan hier in. Jouw gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden. Je kunt Katie ook op Facebook en Twitter vinden.

Als je de pdf-versie wilt downloaden van het Kleine Boekje (in het Nederlands), dat enkele passages bevat uit Vier vragen die je leven veranderen, klik dan hier voor gratis download.

Deze website is eigendom van en wordt bestuurd door Byron Katie International, Inc. Niets van dit materiaal, in geschreven woord of beeld mag op welke wijze dan ook worden gewijzigd, toe-geëigend, gereproduceerd, of gepubliceerd zonder schriftelijke toestemming van Byron Katie.

Website vragen: webmaster@thework.com

   

The Work in actie


Certified Facilitators

Om alle Nederlandstalige Gecertificeerde Begeleiders te zien >>


Om alle gecertificeerde begeleiders ter wereld te bekijken >>

-------

“Een spirituele vernieuwer voor het nieuwe millennium.”
TIME magazine

-------

“Katie’s krachtige liefde brandt als een laserstraal alle illusies weg.”
The Times of London

-------

“Byron Katie’s Work is een grote zegening voor onze planeet. De wortel van lijden is de identificatie met onze gedachten, de ‘verhalen’ die continu door ons hoofd gaan. The Work werkt als een vlijmscherp zwaard dat dwars door deze illusie snijdt en je in staat stelt zelf de tijdloze essentie van je wezen te kennen. Van daaruit komen vreugde, vrede en liefde stralend tevoorschijn als je wezenlijke natuur.”
Eckhart Tolle
auteur van De kracht van het Nu

-------

“Byron Katie is één van de werkelijk grote en inspirerende leraren van onze tijd. Ze heeft me persoonlijk enorm geholpen. Ik ben gek op deze zeer wijze vrouw.”
Dr. Wayne W. Dyer
auteur van Inspiratie

-------

In een brief vanuit Helsinki,in Fland, schrijft J.V.:

“…twee grensverleggende pijnsyndroom experts van de Universiteit van Stanford beschouwen Katie’s benadering als de beste vorm van Cognitieve Therapie. In de nieuw herziene 5e Editie van A Headache in the Pelvis (Een Hoofdpijn in het Bekken) (pag.326–330), welke in Mei 2008 verscheen, verwijzen Stanford psycholoog David Wise, Ph.D., en uroloog Rodney Anderson, M.D., naar Albert Ellis’ Rationeel-Emotieve Therapie en Aaron Beck’s Cognitieve Therapie en schrijven vervolgens (hun cursievering): ‘De beste vorm van Cognitieve Therapie wordt naar onze mening gegeven via The Work van Byron Katie, die een benadering biedt om het catastrofaal denken te ontmantelen door middel van een proces dat men zelf kan doen. Dit is de benadering die wij aanbevelen.’ Daarna beschrijven zij de procedure, toevoegend: ‘Onze beschrijving van dit proces is nauwelijks toereikend om er bedreven in te raken. Wij bespreken deze methode in onze maandelijkse zesdaagse clinics. Specifieke informatie over deze cognitieve therapie kan gevonden worden op thework.com en in de boeken van Byron Katie.’

-------

Byron Katie’s lessen en dagelijks leven zijn pure wijsheid. Haar Work toont ons de weg naar innerlijke vrede. Ze brengt ons daar zonder enige vrees, onvermurwbaar en met eindeloze vrijgevigheid. Ik zag zelden iemand—inclusief spirituele leraren—zo’n krachtige manier van wijsheid belichamen als Katie in haar gepassioneerde omarming van ieder moment.”
Roshi Bernie Glassman

-------

“Katie’s Work is een wonderschoon transformatief gereedschap voor iedereen die geïnteresseerd is in spirituele groei.”
Lama Surya Das
auteur van De ontwakende Boeddha

-------

“Goede God! Waar komt Byron Katie vandaan? Haar Work is verbazingwekkend effectief—een simpel, recht toe recht aan tegengif voor het lijden dat we onnodig voor ons zelf creëren. Ze vraagt ons niets te geloven, maar geeft een verrassend effectieve en eenvoudige manier om dwars door de verwarde zinsbegoochelingen heen te snijden waar we ons in verwikkeld hebben.”
David Chadwick
auteur van Kromme komkommer, leven en zenonderricht van Shunryu Suzuki

-------

“Stel je eens voor dat je een simpele manier kunt vinden om je leven met blijdschap te omarmen, te stoppen met de realiteit te bevechten en temidden van chaos rust te bewaren. Dat is wat Vier Vragen die je leven veranderen, Loving what is te bieden heeft. Het is een revolutionaire manier om je leven te leven. De vraag is: zijn we dapper genoeg om het te accepteren?”
Erica Jong

auteur van Het ritsloze nummer

-------

     

thework.com         Privacy & juridische verklaring
© 2018 Byron Katie International, Inc. Alle rechten voorbehouden.