The Work of Byron Katie / Byron Katies The Work Byron Katie
Hvem ville du være uten din historie?

 
Tap av en kjær person (med norske undertekster)

Tap av en kjær person
(med norske undertekster)


Bitterhet og sjalusi (med norske undertekster)

Bitterhet og sjalusi
(med norske undertekster)


Elsk_det_som_er


Trenger jeg din kjærlighet?

Arrangementer

5.–14. mars 2019
The Work-skolen
Ojai, California

12.–21. juli 2019
The Work-skolen
Bad Neuenahr, Tyskland

Se under
Arrangementer for flere opplysninger.

Nedlastinger

 


 
Materiell

Nedenfor er det en liste over materiell som er tilgjengelig for å lære mer om The Work:

Bøker

Katies bøker omfatter:

Elsk det som er (Loving What Is) (med Stephen Mitchell).

Trenger jeg din kjærlighet? (I Need Your Love—Is That True?) (med Michael Katz).

Gleden har tusen navn (A Thousand Names for Joy) (with Stephen Mitchell). (Ennå ikke oversatt til norsk).

Om å utforske sin tankegang og forvandle verden (Question Your Thinking, Change the World) (ennå ikke oversatt til norsk).

Hvem ville du være uten din historie? (Who Would You Be Without Your Story?) (ennå ikke oversatt til norsk).

Tiger-tiger, er det sant? (Tiger-Tiger, Is It True?) er Katies første bok for barn; den er illustrert av Hans Wilhelm (ennå ikke oversatt til norsk).

The Work-skolen
Den er annerledes enn alle andre skoler i verden; i stedet for å fokusere på å lære vil du avlære de angstfylte historiene som du i din uskyldighet har knyttet deg til. Å være fri kommer ikke fra å lære nye konsepter. Det er den du allerede er når dine begrensende overbevisninger har blitt møtt med forståelse. Hvem ville du være uten dine stressende historier?Byron Katies The Work-skolen kan du begynne å oppdage det.


Arrangementer

Opplev Byron Katie selv rundt i USA og i Europa. Se kalenderen>> (kun på engelsk)

   

Fasilitatorer


Andreas Bliddal
Tyskland

-------

«Det nye årtusenets spirituelle nyskaper.»
TIME magazine

-------

«Katies laserlignende, røffe kjærlighet brenner alle illusjoner vekk.»
The Times of London

-------

«Byron Katies Work er en velsignelse for planeten vår. Årsaken til at vi lider, er at vi identifiserer oss med våre tanker, de «historiene» som uten stans surrer og går i hodet vårt. Byron Katies øvelser skjærer lik en sylskarp kniv gjennom disse illusjonene og hjelper oss til å erkjenne vårt indres evige natur. Glede, fred og kjærlighet strømmer herfra som en naturlig tilstand.»
Eckhart Tolle
Forfatter av Det er NÅ du lever

-------

«Byron Katie er en av de virkelig store og inspirerende lærere i vår tid. Hun har vært en enorm hjelp for meg personlig. Jeg elsker denne meget vise kvinnen.»
Dr. Wayne W. Dyer
Forfatter av Inspiration

-------

I et brev fra Helsinki, Finland, skriver J.V.:
«... to banebrytende eksperter i kronisk smertesyndrom fra Stanford Universitet anser Byron Katies tilnærming som den beste form for kognitiv terapi. I den nyeste reviderte 5. utgave av A Headache in the Pelvis [Hodepine i bekkenet] (side 326-330), som utkom i mai 2008, henviser psykologen David Wise, Ph.D. og urologen Rodney Anderson, M.D., begge fra Stanford, til Albert Ellis' Rational-Emotive Therapy og Aaron Becks Cognitive Therapy, og så skriver de (i deres kursiv): «Etter vår oppfatning tilbys den beste form for kognitiv terapi i Byron Katies The Work, som gir en tilnærming til å avvæpne katastrofetenkning ved bruk av en prosess man kan gjøre på egenhånd. Det er den tilnærmingen vi anbefaler.» Deretter beskriver de prosedyren og tilføyer: «Vår beskrivelse av denne prosessen er sjeldent nok til å bli dyktig nok til å bruke den. Vi diskuterer denne metoden i vår månedlige 6-dagers klinikk. Spesifikk informasjon om dette kognitive terapiarbeidet finnes på thework.com og i Byron Katies bøker.»

-------

«Byron Katies lære og liv er ren visdom. Hennes Work viser oss veien til indre fred, og hun følger oss på veien, uten redsel, utrettelig og med den største sjenerøsitet. Jeg har sjeldent sett noen – heller ikke blant spirituelle lærere – personifisere visdom så overbevisende som Katie i hennes lidenskapelige aksept av hvert eneste øyeblikk.»
Roshi Bernie Glassman

-------

«Katies Work er en vidunderlig transformerende øvelse for alle med interesse i spirituell utvikling.»
Lama Surya Das
forfatter av Awakening the Buddha Within (Å vekke den indre Buddha)

-------

«Du gode Gud, hvor kom Byron Katie fra? Hun er ekte vare. Hennes Work er fantastisk effektivt – en enkel, rett frem motgift mot all den unødvendige lidelsen vi skaper for oss selv. Hun ber oss om å la være å tro på noe som helst, men gir en overraskende enkel måte å skjære gjennom det nettet av feiltakelser vi lukker oss selv inne i.»
David Chadwick
forfatter av Crooked Cucumber: The Life and Zen Teaching of Shunryu Suzuki (Den krumme agurk: Livet og Zen-læren til Shunryu Suzuki)

-------

«Tenk om du fant en enkel måte å akseptere livet ditt med glede, slutte med å være i konflikt med virkeligheten og oppnå indre ro midt i kaos. Det er det Elsk det som er tilbyr. Det er ikke mindre enn en revolusjonerende måte å leve ditt liv på. Spørsmålet er: Er vi modige nok til å akseptere det?»
Erica Jong,
forfatter av Jeg tør ikke fly

-------

     

thework.com         Personbeskyttelse og juridisk erklæring
© 2019 Byron Katie International, Inc. All rights reserved.