Join Byron Katie on Zoom, Monday–Wednesday
Join »

Ernest Holm Svendsen

I grew up in an environment that did not appreciate my aliveness.

My parents had both been stunted by losses in their early life, and my teachers didn’t enjoy my creative mind and quick wit. No one seemed to be able to meet me, so I concluded at an early age that there was something the matter with me. I vividly remember crying myself to sleep at night because God had “made me wrong,” and I vowed to fix myself so I could fit in and make the grown-ups happy.

Today I can see that this marked the beginning of my grand self-improvement project. At the time though, I was not aware. I just tried to make myself right. To be approved of, to do well, to be enough. It was so deep in me, that I didn’t even notice it. I only noticed the effect: exhaustion. Everything I did became a testing ground. And I did a lot. By the age of thirty I was married, had three children and a successful career. I had written a bestselling book on being present, was a joint professor at the University, and was running my own company. I practiced various forms of meditation and therapy. I practiced T’ai Chi and Chi Kung. I was certified as an NLP master coach, and I was working with myself in tons of different ways.

But it wasn’t enough.

There was always something missing. A deep, quiet suffering was constantly there, lurking in the background, almost hidden from view: “you should be better than this”.

And then I found The Work.

And the gentlest transformation began.

For the first time, I truly met myself. And I fell in love. That’s the best way I can put it. Not in the “suddenly everything was perfect” kind of sense. But in a tender sense. I began a sweet surrender as my layers of protection fell away and it turned out, that the perfection I was trying to achieve is already here. Everywhere. In abundance. I could finally rest and be myself. And this ‘being myself’ continues to be the greatest mystery and most adventurous journey of all time.

Today, The Work is what I do. I work with clients every day, I offer workshops and retreats, and I share The Work wherever I can. I still get lost at times, but now I know my way home. I find that it’s never more than a worksheet, and an honest conversation away. And my greatest joy is supporting others into the same experience. Into that deep sense of being at home in the world and the realization that everything is already perfect, exactly as it is.

If you want to know more, please visit my website. Or even better, get in touch. In my experience, finding the right person to facilitate you is a matter of chemistry, and connection. I don’t know any better way to test that out than by direct communication, so feel free to write, Skype, or call.

I look forward to meeting you!

Jeg voksede op i et miljø som ikke formåede at sætte pris på min livlighed.

Mine forældre var begge blevet ramt af alvorlige tab inden de fik mig, og mine lærere satte ikke pris på min kreativitet og mine hurtige tanker. Det føltes ikke som om der var nogen der var i stand til at møde og rumme mig, så jeg konkluderede tidligt, at der var noget galt med mig. Jeg husker tydeligt at jeg lå i min seng om aftenen og græd fordi ”Gud havde lavet mig på en forkert måde,” og jeg svor på at jeg ville reparere mig selv så jeg kunne gøre de voksne glade.

I dag kan jeg se, at det markerede begyndelsen på mit store selv- hjælps projekt, men det var jeg slet ikke klar over på det tidspunkt. Jeg ville bare gøre mig ”rigtig,” så jeg kunne være vellidt, blive holdt af og gøre det godt nok. Det sad så dybt i mig, at jeg knap bemærkede det. Men jeg mærkede resultatet: udmattelse. Alt hvad jeg gjorde, blev en del af min kamp for at være god nok. Og jeg gjorde meget. Da jeg fyldte tredive var jeg gift, havde tre børn og en succesrig karriere. Jeg havde skrevet en bestseller om Nærvær, underviste på universitetet og havde min egen virksomhed. Jeg praktiserede forskellige former for meditation og terapi. Jeg dyrkede T’ai Chi og Chi Kung. Jeg var certificeret NLP master coach, og jeg arbejdede med mig selv på tusindvis af måder.

Men det var ikke nok.

Der var altid et eller andet der manglede. Der var hele tiden en dyb, stille smerte i baggrunden, en stemme som sagde: “Du burde være bedre end dette.”

Og så fandt jeg The Work.

Og den skønneste transformation gik i gang.

For første gang mødte jeg for alvor mig selv. Og blev forelsket. Det er den bedste måde, jeg kan forklare det på. Ikke på sådan en “pludselig var alting perfekt”-måde. Men på en blid måde. Jeg begyndte gradvis at overgive mig, efterhånden som mine lag af beskyttelse faldt væk, og det viste sig, at den perfektion, jeg stræbte efter, i virkeligheden allerede er der. Alle steder. Til overflod. Endelig kunne jeg hvile og være mig selv. Og dette ”mig selv” bliver ved med at være det største mysterium og den mest eventyrlige rejse, jeg nogensinde har været på.

I dag lever jeg af at lave The Work. Jeg har klienter hver dag, jeg laver workshops og retreats og formidler The Work hvor jeg kan. Jeg farer stadig selv vild fra tid til anden, men nu kan jeg altid finde hjem. Det er aldrig mere end en arbejdsseddel væk. Og jeg elsker at hjælpe andre til at få den samme oplevelse. Til at træde ind i følelsen af at høre hjemme i verden og erkende, at alt er præcis som det skal være.

Hvis du vil vide mere, så besøg min hjemmeside. Eller endnu bedre: kontakt mig. For mig, er det med at finde den rigtige facilitator i høj grad et spørgsmål om kemi. Og jeg kender ikke nogen bedre måde at undersøge, om den er tilstede, end direkte kommunikation. Så send mig en mail eller ring til mig – også hvis du bare har et spørgsmål om The Work eller din egen praksis. Jeg vil meget gerne hjælpe, hvis jeg kan.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Denmark
Danish, English
Newsletter Sign-Up
  • Please enter the code.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.