Hvem ville du være uden din historie?

The Work på dansk

INTRODUKTION

The Work of Byron Katie er en måde til at identificere og stille spørgsmål ved de tanker der er årsagen til al lidelse i verden. Det er en måde til at finde fred med dig selv og med verden. De gamle, de unge, de syge, de raske, de uddannede, de uuddannede—enhver med et åbent sind kan lave dette Work.

Byron Kathleen Reid fik en alvorlig depression da hun var i trediverne. Over en periode på 10 år blev hendes depression dybere og dybere, og Katie (som hun kaldes) tilbragte næsten to år praktisk talt ude af stand til at forlade sin seng, besat af tanker om selvmord. Og så en morgen, fra en afgrund af desperation, havde hun en erkendelse der ændrede hendes liv.

Katie så, at når hun troede at noget skulle være anderledes end det er (”Min mand burde elske mig mere,” ”Mine børn burde værdsætte mig”) så led hun, og når hun ikke troede på disse tanker, følte hun fred. Hun erkendte at det der var årsagen til hendes depression ikke var verden omkring hende, men hvad hun troede om verden omkring hende. I et øjebliks indsigt så Katie, at vores forsøg på at finde lykken var bagvendt—i stedet for håbløse forsøg på at få verden til at matche vores ideer om hvordan den ”burde” være, kan vi undersøge og stille spørgsmål ved disse tanker og ved at møde virkeligheden som den er, kan vi opleve en frihed og en glæde der trodser enhver beskrivelse. Katie udviklede en enkel og alligevel meget kraftfuld metode til undersøgelsen, kaldet The Work, der gør denne transformation praktisk mulig. Resultatet var at en sengeliggende selvmordstruet kvinde blev fyldt med kærlighed til alt det livet bringer.

Mere >> et uddrag fra Elsk det som er

thework.com
byronkatie.com

Newsletter Sign-Up
  • Please enter the code.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.