Hvem ville du være uden din historie?

Byron Katie, skaberen af The Work, har ét job: at lære mennesker hvordan de gør en ende på deres lidelse. Når hun guider mennesker gennem den virkningsfulde undersøgelse kaldet The Work, opdager de, at deres stressfulde overbevisninger—om livet, andre mennesker, eller dem selv—gennemgår et radikalt skift, og deres liv er ændret for evigt.

The Work, som er baseret på Byron Katies egen oplevelse af hvordan lidelse opstår og forsvinder, er en utrolig simpel proces, tilgængelig for mennesker i alle aldre og med alle baggrunde, og kræver ikke andet end papir og blyant og et åbent sind.

Gennem denne proces kan alle lære at spore ulykkelighed til dens udspring og eliminere den der. Katie (som alle kalder hende) viser os ikke bare at alle problemer i verden stammer fra vores egen tankegang: hun giver os værktøjet til at åbne vores sind og sætte os selv fri.

Katie er forfatter til tre bestsellers:

Elsk det som er: Fire spørgsmål, der kan ændre dit liv (med Stephen Mitchell).

Behøver jeg din kærlighed?: Hvordan du får al den kærlighed, anerkendelse og værdsættelse du behøver (med Michael Katz).

Lykken har tusind navne: Lev i harmoni med livet som det er (med Stephen Mitchell).

Om at forandre sin tankegang og forvandle verden: Citater af Byron Katie, blev udgivet i 2008, og Katies seneste bog, Who Would You Be Without Your Story?(Hvem ville du være uden din historie?) blev udgivet i Usa i oktober 2008 og er endnu ikke oversat til dansk.

Hvordan The Work Startede

Byron Katie fik en alvorlig depression da hun var først i trediverne. I næsten 10 år var hendes liv en nedadgående spiral gennem depression, raseri, selvhad og konstante tanker om selvmord; i de 2 sidste år var hun ofte ude af stand til at forlade sit soveværelse.

Så en morgen i februar 1986 havde hun en erkendelse der ændrede hendes liv. Der er mange navne for en oplevelse som denne. Katie kalder den ”at vågne op til virkeligheden.”

I det øjeblik af ingen-tid, siger hun:

Jeg opdagede at når jeg troede på mine tanker, led jeg, men når jeg ikke troede på dem, led jeg ikke, og at det er sandt for hvert eneste menneske. Så enkel er frihed. Jeg opdagede at lidelse er frivillig. Jeg opdagede en glæde indeni mig som aldrig er forsvundet, ikke for et eneste øjeblik. Denne glæde er i alle, altid.

Hun erkendte, at det, der havde forårsaget hendes depression, ikke var verden omkring hende, men de overbevisninger hun havde om verden. I stedet for håbløse forsøg på at ændre verden, så den matchede hendes tanker om hvordan den skulle være, kunne hun undersøge disse tanker og, ved at møde virkeligheden som den er, opleve ubeskrivelig frihed og glæde. Resultatet var, at en sengeliggende, selvmorderisk kvinde øjeblikkelig blev fyldt med kærlighed til alt det livet bringer.

Katies selv-undersøgelses proces, The Work, blev ikke udviklet fra denne oplevelse; hun siger at den vågnede med hende, som hende, den februar morgen i 1986. De første mennesker som lavede The Work fortalte at det havde ændret deres liv, og snart begyndte hun at modtage invitationer til at undervise offentligt i The Work-processen.

Siden 1986 har hun bragt The Work til hundrede tusinder af mennesker verden over, ved gratis åbne arrangementer, i fængsler, kirker, virksomheder, på universiteter, skoler, hospitaler, weekend workshops og på sin fantastiske ni-dages School for The Work.

Kontakt

Kontakt Byron Katie her >>

Newsletter Sign-Up
  • Please enter the code.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.