Hvem ville du være uden din historie?


Jeg er aldrig tidligere i mit liv blevet så dybt og positivt berørt. Det var ikke kun at skolen var det mest avancerede kursus i følelsesmæssig ærlighed og modenhed jeg endnu har mødt, men timing, indhold og rækkefølge af øvelserne var planlagt med en sådan visdom og tryghed at mit eget mod til at opleve den lære der findes på den anden side af det teoretiske var helt fantastisk.
– Michael L.

Jeg har været på mange workshops og retreats i mit liv men jeg har aldrig deltaget i noget så mesterligt designet, afvekslende og dybtgående som det eventyr dette kursus er. Det er slående og udenfor fatteevne. Resultatet er at jeg er mere klar, renere og klogere på at leve mit liv. Jeg finder det bogstaveligt talt umuligt at være et offer længere, og min evne som facilitator er blevet skarp som et barberblad. Oprindeligt syntes jeg kurset var dyrt, nu ser jeg det som uvurderligt. Kærlighed som denne kan ikke købes.
– M.O., Los Angeles

Min erfaring med The Work – fænomenal. Jeg læste bøgerne, brugte hjemmesiden, brugte hotlinen, betalte for fire sessioner. Ingen typer af terapi jeg har prøvet eller udøvet kommer tæt på The Work når det handler om at lette min smerte og løse op for mine traumer.
Jeg har været psykoterapeut i 26 år. Jeg blev udbrændt og forlod mit kontor i september 2007. Så fandt jeg The Work og det har ændret mit liv og fortsætter med at heale mig. Når jeg vender tilbage fra min selvvalgte sabbat, ønsker jeg at blive certificeret facilitator i The Work.
– K.P., Arizona

Jeg syntes den tid og det pengebeløb der var involveret var stort – jeg kunne tage på ferie i stedet. Men noget i mig sagde jeg skulle tage af sted og da det sluttede kunne jeg bare le – det VAR en ferie. Jeg tømte bogstaveligt talt mit sind og i stedet for at komme hjem med souvenirs og lækker kulør, kom jeg hjem lettere, så meget lettere, og det har ikke forladt mig. Det bliver bare bedre. Jeg lærte hvordan jeg får et lykkeligt liv. Fantastisk!
– A.B., California

Det jeg elsker mest ved the School er mit liv efter the School. Fraværet af min konstante følgesvend af uro er så vidunderlig. Nu føler jeg mig virkeligt godt tilpas ved at være mig; Jeg kan rent faktisk lide at være sammen med mig selv. Jeg ved ikke om det skyldes the og måske er det tilfældigt, men nu, kun seks måneder senere er jeg nyforlovet med den mest vidunderlige mand, jeg er flyttet ind i et vidunderligt hjem i en smuk by og mit job bliver bedre og bedre.
– S.M., Arizona

The School for The Work (Skolen for The Work)

Dette er det ultimative indre eventyr. I modsætning til alle andre skoler i verden har denne ikke til formål at lære dig noget—dens formål er at du aflærer noget. Du vil bruge ni dage på at slippe af med de angst-baserede historier du uskyldigt har klynget dig til hele dit liv. Det kunne være historier som “Jeg er ikke god nok” eller “Jeg har brug for en partner” eller “Jeg kommer aldrig over det” eller “Jeg bliver nødt til at bevare kontrollen.” Hvem ville du være uden disse stressende historier?

På the School opdager du at dine historier er alles og at alles historier er dine. Du bliver budt velkommen i en glædesfyldt, støttende familie med alle typer mennesker, hvor du kan være helt og aldeles dig selv uden angst for fordømmelse, måske for første gang i dit liv. Du vil facilitere dine klassekammeraters Work imens de åbner op til sig selv. Derefter bytter i plads og de gør det samme for dig.

Dette er en fordybelsesoplevelse—en fordybelse i frihed. Forestil dig et sted hvor du kan le fra dybder af glæde du ikke anede du besad, eller græde med en udløsning af tilbageholdt sorg og på samme tid vide at du er elsket og accepteret fuldt om du gør det ene eller det andet. Forestil dig at den person der sidder ved siden af dig, som du aldrig har talt med før, spørger om du vil facilitere hendes Work og et kvarter efter er i venner der stoler helt og aldeles på hinanden.

Pensum på the School er en levende proces i evig udvikling der ændres med deltagernes behov og på basis af tidligere elevers erfaringer. Katie selv er både din lærer og din elev. Hun deler spørgsmål og svar med en åbenhed der er sjælden blandt ledere af hendes kaliber. Øvelser og aktiviteter er skabt som et spejl på den forvandling Katie gennemgik efter sin opvågnen til virkeligheden. Du vil arbejde med emner som køn, krop, afhængighed, penge og forhold. Og i hvert tilfælde opdager du at du ikke er alene og at du intet har at frygte.

For hver dag på the School føler du dig måske mere fri og lykkelig end dagen før. Måske falder gamle vaner væk som tøj du vokser ud af. Måske kan du ikke vente med at komme op om morgenen for ikke at gå glip af et øjeblik af den udfordring der folder sig ud for dig. Måske er det umuligt for dig at lade være med at smile til folk. En morgen gåtur, en kop te, eller en tur gennem en hotel foyer vil siden hen altid minde dig om den tid du tilbragte her.

Når du forlader the School er der en god chance for at du vil betragte det som de allervigtigste ni dage i dit liv. Da du ankom dag 1, kom du med et helt livs bagage. Når du om morgenen på dag 10 rejser igen, rejser du med meget mindre vægt. Og det allervigtigste, du ved hvordan du undgår at bagagen hober sig op igen. Du har en ny intention om at lave The Work dagligt. Du ved hvordan du laver The Work med en partner såvel som på egen hånd. Og når du er tilbage i din hverdag ved du hvordan du holder kontakt med vores verdensomspændende fællesskab. Dette er virkelig Skolen om dig; det er en skole hvor du altid vil høre til.

“På the Schools første dag hænder det jeg spørger deltagerne hvad de ønsker at tage med sig hjem. De siger ting som ‘Jeg ønsker fred i min sind’ eller ‘Jeg ønsker at være fri’ eller ‘Jeg ønsker at være et mere kærligt menneske’ eller ‘Jeg ønsker at være mindre bekymret over mine problemer’ eller ‘Jeg ønsker at være mindre optaget af mig selv’ eller ‘Jeg ønsker at leve uden angst’ eller ‘Jeg ønsker at være lykkelig med eller uden en elsker.’ Når School er overstået, siger alle at de har fundet en måde at stoppe deres lidelse på og at de fik mere end de oprindeligt kom efter. Mennesker kommer ud så ændrede, at deres familie er totalt taknemmelige og ofte forundrede. The Work er vågnet indeni enhver deltager, der kommer med et åbent sind. Og der er intet de kan gøre for at slukke for det igen. Når de fire spørgsmål først lever inde i dig bliver dit sind klart, og derfor bliver den verden du projicerer klar. Dette er mere radikalt end nogen kan forestille sig.” — Katie

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvor længe skal jeg have lavet The Work før jeg deltager i the School?

Det er ikke nødvendigt at have nogen tidligere erfaring med The Work. Nogle af vores deltagere har lavet The Work på egen hånd i årevis. Andre har aldrig formelt arbejdet med de fire spørgsmål og omvendingerne og har måske først hørt om The Work et par uger før en School ved at læse denne webside. En del mennesker deltager i flere Schools gennem årene, og hver gang er det en ny elev der deltager. The School vil have en dyb indvirkning på dig ligegyldigt hvor du er på din rejse. Og der er ikke noget spørgsmål om overlegenhed. Dette er Skolen om dig og der er ingen karakterer. Det er bare dig og de fire spørgsmål, faciliteret af dine skolekammerater og af Katie.

Hvem er vores lærer eller lærere?

Med et ord: Katie. Det er hende der vil sidde med jer gennem ni hele dage, styre diskussioner, facilitere jeres Work, svare på jeres spørgsmål, dele sine tanker, sine indsigter, sin latter og sine tårer af taknemlighed. En fantastisk kompetent, dedikeret stab arbejder med Katie for at gøre the School mulig. De gør alt fra at styre lyset til at sidde med deltagere der har brug for facilitatore – men medhjælperne leder ikke undervisningen på School.

Sagt på en anden måde: The School er ikke andet end lærere. Du vil blive din egen lærer, der løfter dig selv til nye niveauer af forståelse og glæde som kan komme bag på dig. Enhver klassekammerat du arbejder med vil også være din lærer og du vil være deres. Katie kan lide at sige: “Jeg er jeres elev.” Hun mener det.

Hvordan foregår en typisk dag på the School?

Du vil stå tidligt op – dagen starter kl. 7 morgen. Du samles med resten af gruppen til forskellige typer morgenmeditation og deler uformelt jeres indsigter. Så kan det ske at Katie introducerer et emne til diskussion og inviterer dig til at skrive en Arbejdsseddel med dine overbevisninger om dette emne. Måske danner I par to og to og faciliteter hinanden—dvs. at stille de fire spørgsmål og lytte med ubetinget accept. Som dagen går, vil der komme flere Arbejdssedler på beslægtede emner og nogle specielle øvelser der vil hjælpe dig med at få underliggende overbevisninger frem i lyset. Dagen slutter kl. 21 eller senere. Og du skal ikke blive overrasket hvis du er blevet så entusiastisk over dagens Work, så bevæget af dine selverkendelser, at du bliver længe oppe sammen med din nyfundne partner, snakker og skriver som spændte elever, hvilket er hvad I er, når alt kommer til alt!

Hvad er undervisningsplanen?

Det meste af dit Work på the School består af at gå dybere og dybere ved hjælp af de fire spørgsmål. For det meste vil du skrive dine svar på Døm-Din-Nabo Arbejdssedlen eller En-overbevisning-Ad-Gangen Arbejdsseddelen. I processen vil du få værdifuld erfaring i at facilitere andre i The Work. Facilitering er ikke psykoterapi; det er ganske enkelt at lave The Work parvis. Men det kan give en overraskende forskel i teksturen i din Work-oplevelse, ligesom det udvider dit fællesskab med med-Workere.

En anden vigtig del af undervisningsplanen består af øvelser som Katie har udviklet gennem årene for at hjælpe dig med at “leve” The Work inden for the Schools rammer. Mange af øvelserne foregår mellem personer; andre består af møder med dig selv. Disse øvelser handler om emner som angst og terror, død og at dø, fysisk krop og helbred, mænd og kvinder, sex, fordomme, Gud, sorg, forhold, diæt og afhængighed, hvorfor vi ikke kan få succes og hvordan man får succes. Forskellige udflugter hører også til i denne kategori af øvelser. De er udfordrende, sjove, sikre, og ofte overvældende. Overraskelsen er en del af eventyret. Vent og se!

Hvordan er det sociale liv på the School?

Du lever og arbejder mellem et par hundrede af de mest fascinerende åbenhjertige og åbensindede mennesker du nogensinde har mødt. Og de vil alle være seriøse omkring deres eget Work og om at facilitere dit. Jeres samspil vil være så værdifuld at du vil huske mange af dem resten af dit liv. Måske kommer du til at betragte dine skolekammerater som familie. Sightseeing? At hænge ud i hotellets bar? En nat i byen? The School er så meget bedre end det!

Hvor kommer deltagerne fra?

Fra hele verden. På en School vi havde i Los Angeles for nyligt havde vi deltagere fra Canada, Mexico, Tyskland, Holland, Irland, Skotland, England, Wales, Schweiz, Sverige, Danmark, Rusland, Kasakhstan, Pakistan, Curaçao, Indonesien—for ikke at glemme West Virginia, Utah, Texas, Nebraska, Hawaii—vi kunne blive ved.

Hvordan er maden?

Lækker! Du vil glæde dig over tre måltider om dagen i en stor spisestue og vælge fra et bredt udvalg af retter. Hovedparten af retterne er vegetariske, og ofte veganske. Der er brugt økologiske råvarer hvor det er muligt og individuelle diæter kan blive arrangeret, hvis de er på lægens anbefaling. Morgenmaden inkluderer æg eller en lignende mættende hovedret, en eller flere slags grød, forskellige slags frisk og tørret frugt; samt mælk både med og uden mejeriprodukter. Frokost består af mindst to hovedretter, et stort udvalg af salater og diverse mindre retter med grøntsager, bønner og korn. Vores kokke elsker at udtrykke deres kreativitet for et selskab der er så fuld af glæde som vores.

Hvad sker der efter jeg er færdig med the School?

Vi har skabt en serie efter-School-aktiviteter i konstant udvikling, der kan støtte dig i at gøre The Work til en permanent del af dit liv. Du kan holde kontakten til dine klassekammerater ved lige og få en dybere oplevelse af The Work på “Institute for The Work”, et specielt samlingssted for dem der har gået på the School. Du vil have mulighed for at deltage i telefonkonferencer og inquiry cirkler og få telefonpartnere. Du kan deltage i certificeringsprogrammet for The Work facilitatore. Der er mange af deltagerne der laver uafhængige grupper for at lave The Work i deres eget område eller over telefonen. Det er også populært med chat-grupper for dem der har været på the School. The School er en fortløbende udvidet velkomst.

Hvordan vil det hjælpe mig I min profession at jeg deltager på the School?

De, der arbejder professionelt med at hjælpe andre er dybt imponerede over hvor hurtigt og effektivt The Work kan hjælpe klienten med at opløse problemer der har modstået terapi i årevis. Krigsveteraner med posttraumatisk stress og mennesker der har overlevet misbrug har bevist at det er muligt for dem, gennem The Work, at frigøre sig fra års, ja selv årtiers, lidelse. Når du, som professionel, hjælper en klient med at opleve gennembrud af den kaliber, oplever du selv en af de dybeste former for mening nogen kan have: glæden ved at guide et andet menneske til frihed.

Og hvis dit job ikke er at hjælpe andre? Hvis du er forretningsmand, lærer, kunstner, designer, elev? The Work kan hjælpe dig med at håndtere den stress der opstår i enhver karriere: samarbejde på arbejdspladsen, usikkerhed om man er havnet det rigtige sted, når man hele tiden udsætter det der SKAL gøres, svinget mellem succes og fiasko. The Work er den ultimative uddannelse, og Skolen om dig foregår i alle aspekter af livet.

Hvordan vil the School ændre mit liv?

Det er op til dig selv! Det eneste der med fuld sikkerhed kan siges er at det vil ændre dit liv og altid til det bedre. Mange der gennemfører the School synes at både deres mentale og fysiske tilstand er blevet bedre. De er blevet meget bedre til at håndtere stress. De er blevet bedre til at lytte, kommunikere, bedre venner, bedre familiemedlemmer. De bliver mere kreative når de står overfor livets forandringer. Interessant nok kan disse kvantespring komme bag på dig. Måske opdager du at du reagerer helt roligt i en situation der plejede at ryste dig, og tænker: ” I gamle dage ville jeg være flippet helt ud! Se lige hvor godt jeg håndterer det nu!” De, der elsker dig, siger måske: “Wow, du er forandret.” Og jo længere tid du holder fast i The Work, jo mere almindelig vil den slags oplevelser blive.

Hvor meget koster the School?

Alle priser for BKI arrangementer kan ses på siden med tilmelding i vores butik. Der er begrænset mulighed for legater—se her under >>

Newsletter Sign-Up
  • Please enter the code.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.