Кој би бил ти без твојата приказна?

Контактирај нé

Ако зборуваш англиски, те молиме посети ја: thework.com/contact

За општи информации во врска со Работата, Школата за Работата, Turnaround House и други настани, програми или изданија, испрати и-маил на: info@thework.com.

Добивање на повеќе информации
Доколку сакаш да го добиеш нашиот бесплатен билтен (на Англиски), те молиме пријави се овде. Твоите податоци ќе се чуват како доверливи. Исто така, можеш да ја најдеш Кејти на Фејсбук и Твитер.

Ако сакаш да ја преземеш .pdf верзијата на книшката “Работата на Бајрон Кејти: вовед” на Македонски:кликни овде за бесплатно преземање.

Оваа веб-страница е во сопственост и e управувана од Бајрон Кејти Интернешенел, АД. (Byron Katie International, Inc.). Никаков материјал, графика или слика од оваа веб-страница не смее да се присвојува или на било каков начин да се изменува, умножува или да се преиздава без писмена дозвола од Бајрон Кејти.

Прашања за веб-страницата –webmaster@thework.com

Newsletter Sign-Up
  • Please enter the code.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.