Кој би бил ти без твојата приказна?

Профил на сертифицираниот помошник

Помошниците наведени овде се познати по тоа што се квалификувани, љубезни, остроумни, великодушни и обучени. „Те поканувам да се поврзеш со нив, да ги запознаеш и да си го дадеш себеси тоа што би можело да биде најослободувачкото доживување во твојот живот“.
— Бајрон Кејти

Многу од помошниците нудат бесплатни сесии, како и можности за плаќање според приходите. Исто така, многу од нив користат Skype (Скајп), така да можеш да ја правиш Работата (The Work) со било кој од нив низ целиот свет.

Сите Сертифицирани Помошници го прифаќаат Етичкиот Кодекс на институтот за Работата.

Кликни овде за да го споделиш твојот коментар во врска со нашите помошници.

Земи сертификат

Прочитај за нашата програма за сертификација на instituteforthework.com.

Ако си заинтересиран да учестуваш во нашата програма за сертификација, те молиме испрати и-мајл до: certification@instituteforthework.com.

Со задоволство ќе ти испратиме подетални информации.

Newsletter Sign-Up
  • Please enter the code.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.