The Work of Byron Katie / The Work van Byron Katie

 Lees het artikel over The Work in InZicht in Bronnen!


Vraag jezelf vrij

Een geliefde verliezen

Onderzoek je denken, verander de wereld

Een geliefde verliezen

Vier vragen die je leven veranderen

Een geliefde verliezen

Ik heb je liefde nodig,
is dat waar?


Tijger-Tijger is het waar?

Tijger-Tijger is het waar?

Gedachten die je vrijheid zullen geven

Gedachten die je vrijheid zullen geven

Katie's Tao: Doe niets, laat niets ongedaan

Katie's Tao: Doe niets, laat niets ongedaan

The Work op liefdesrelaties

The Work op liefdesrelaties

Terug naar de realiteit

Terug naar de realiteit
[2 DVDs]


Een geliefde verliezen

Een geliefde verliezen

Een geliefde verliezen

Keer het om

Een geliefde verliezen

The Work in Amsterdam:
2004 - Moeder
(audioboek)Bijeenkomsten

5–14 maart 2019
De School voor The Work

Ojai, Californië

6–7 juli 2019
Stockholm, Zweden

12–21 juli 2019
De School voor The Work
Bad Neuenahr, Duitsland

Zie de Events pagina voor details

Downloads

 


 


Zie alel gecertificeerde begeleiders >>

Sandra Yosefhassidim-Koopman

Sandra Yosefhassidim-Koopman
Modiin, Israël
Nederlands, Engels, Hebreeuws

Vanaf het moment dat ik Katie's boek "Loving What Is" had gelezen, in 2008, is The Work mijn grote passie geworden. Ik kan niet zeggen dat ik voor de Work een ongelukkig mens was-integendeel!-maar de Work heeft mijn ervaring van het leven zo verrijkt en er zo'n onbeschrijfelijke dimensie aan gegeven dat ik het als een keerpunt ben gaan zien.

Mijn eerste School for the Work bezocht ik in 2009, waarna al snel vier andere Schools volgden. In 2013 raakte ik gecertificeerd, wat inhoudt dat ik de opleiding voor gecertificeerde begeleider met succes had volbracht-maar nooit voltooid!-want ook na certificatie worden begeleiders terecht verzocht actief te blijven zowel als student als practitioner van de Work.

De Work is voor mij een deel van mijn dagelijkse routine, net als eten en slapen. Het helpt me thuis, in mijn relaties met huisgenoten. Het helpt me met mijn onzekerheden in sociale kringen. Het helpt me mezelf duidelijk te verwoorden als ik voor een publiek sta. Het helpt met mijn angsten in tijden van ziekte of andere moeilijke situaties die deel zijn van mijn leven of van dat van mijn naasten. Het helpt me ook met frustraties over politieke ontwikkelingen. De Work heeft ook grote invloed op hoe ik functioneer in mijn baan in het onderwijs. De omgang met mijn leerlingen en collega's loopt zoveel soepeler als ik de Work heb gedaan. Het heeft mij ook enorm geholpen met het opzetten van een nieuw keuzevak, Diplomatie en Internationale Communicatie, wat gebaseerd is op experienteel leren en veel van de Work spirit in zich draagt.

Dankzij de Work heb ik een plek om "thuis" te komen zonder dat dat van iemand of iets anders af hoeft te hangen. Het duurt soms wel even voor ik dat door heb (4 vragen en een paar omkeringen), maar zodra die doorbraak komt en de mist is opgehelderd, geeft dat besef me niet alleen heel veel kracht, het verlost ook mijn naasten van de verantwoordelijkheid voor mijn geluk!

Buiten mijn eigen Work, begeleid ik mensen in mijn nabije en ook niet zo nabije omgeving, in f2f sessies, via Skype, op mijn school, en soms ook in workshops bij mij thuis. Onderwerpen waar ik veel Work ervaring heb opgedaan zijn ouderschap-vooral van tieners-, relaties, onderwijs, verslavingen, seksueel misbruik en politieke of "wereldse "kwesties.

Al woon en werk ik in Israël, graag doe ik de Work met je in het Nederlands. Dat kan bijvoorbeeld per Skype. Je kunt me bereiken per email: sandrathework@gmail.com of per WhatsApp: +972546946661

Contact information
Modiin, Israël

Email: sandrathework@gmail.com
WhatsApp: +972546946661
Skype: sandra.hassidim


Zie alle gecertificeerde begeleiders >>

Word gecertificeerd

Wanneer je werkt als counselor, coach, therapeut of consultant en je wilt The Work bekend maken en toepassen op scholen, in gevangenissen, ziekenhuizen of bedrijven, of als je vrienden en familieleden wilt ondersteunen bij het gebruiken van een krachtige methode om meer vrede in hun leven te creëren, sluit je dan aan bij ons wereldwijde team. Schrijf je in voor dit krachtige programma en wordt een gecertificeerd begeleider.

Wil je meer informatie over het certificeringsprogramma, neem dan contact op met certification@thework.com, en blijf op de hoogte door de updates op: deze pagina.

Informeer je over ons certificatieprogramma op instituteforthework.com >>

 

   

The Work in actie


Certified Facilitators

Om alle Nederlandstalige Gecertificeerde Begeleiders te zien >>


Om alle gecertificeerde begeleiders ter wereld te bekijken >>

-------

“Een spirituele vernieuwer voor het nieuwe millennium.”
TIME magazine

-------

“Katie’s krachtige liefde brandt als een laserstraal alle illusies weg.”
The Times of London

-------

“Byron Katie’s Work is een grote zegening voor onze planeet. De wortel van lijden is de identificatie met onze gedachten, de ‘verhalen’ die continu door ons hoofd gaan. The Work werkt als een vlijmscherp zwaard dat dwars door deze illusie snijdt en je in staat stelt zelf de tijdloze essentie van je wezen te kennen. Van daaruit komen vreugde, vrede en liefde stralend tevoorschijn als je wezenlijke natuur.”
Eckhart Tolle
auteur van De kracht van het Nu

-------

“Byron Katie is één van de werkelijk grote en inspirerende leraren van onze tijd. Ze heeft me persoonlijk enorm geholpen. Ik ben gek op deze zeer wijze vrouw.”
Dr. Wayne W. Dyer
auteur van Inspiratie

-------

In een brief vanuit Helsinki,in Fland, schrijft J.V.:

“…twee grensverleggende pijnsyndroom experts van de Universiteit van Stanford beschouwen Katie’s benadering als de beste vorm van Cognitieve Therapie. In de nieuw herziene 5e Editie van A Headache in the Pelvis (Een Hoofdpijn in het Bekken) (pag.326–330), welke in Mei 2008 verscheen, verwijzen Stanford psycholoog David Wise, Ph.D., en uroloog Rodney Anderson, M.D., naar Albert Ellis’ Rationeel-Emotieve Therapie en Aaron Beck’s Cognitieve Therapie en schrijven vervolgens (hun cursievering): ‘De beste vorm van Cognitieve Therapie wordt naar onze mening gegeven via The Work van Byron Katie, die een benadering biedt om het catastrofaal denken te ontmantelen door middel van een proces dat men zelf kan doen. Dit is de benadering die wij aanbevelen.’ Daarna beschrijven zij de procedure, toevoegend: ‘Onze beschrijving van dit proces is nauwelijks toereikend om er bedreven in te raken. Wij bespreken deze methode in onze maandelijkse zesdaagse clinics. Specifieke informatie over deze cognitieve therapie kan gevonden worden op thework.com en in de boeken van Byron Katie.’

-------

Byron Katie’s lessen en dagelijks leven zijn pure wijsheid. Haar Work toont ons de weg naar innerlijke vrede. Ze brengt ons daar zonder enige vrees, onvermurwbaar en met eindeloze vrijgevigheid. Ik zag zelden iemand—inclusief spirituele leraren—zo’n krachtige manier van wijsheid belichamen als Katie in haar gepassioneerde omarming van ieder moment.”
Roshi Bernie Glassman

-------

“Katie’s Work is een wonderschoon transformatief gereedschap voor iedereen die geïnteresseerd is in spirituele groei.”
Lama Surya Das
auteur van De ontwakende Boeddha

-------

“Goede God! Waar komt Byron Katie vandaan? Haar Work is verbazingwekkend effectief—een simpel, recht toe recht aan tegengif voor het lijden dat we onnodig voor ons zelf creëren. Ze vraagt ons niets te geloven, maar geeft een verrassend effectieve en eenvoudige manier om dwars door de verwarde zinsbegoochelingen heen te snijden waar we ons in verwikkeld hebben.”
David Chadwick
auteur van Kromme komkommer, leven en zenonderricht van Shunryu Suzuki

-------

“Stel je eens voor dat je een simpele manier kunt vinden om je leven met blijdschap te omarmen, te stoppen met de realiteit te bevechten en temidden van chaos rust te bewaren. Dat is wat Vier Vragen die je leven veranderen, Loving what is te bieden heeft. Het is een revolutionaire manier om je leven te leven. De vraag is: zijn we dapper genoeg om het te accepteren?”
Erica Jong

auteur van Het ritsloze nummer

-------

     

thework.com         Privacy & juridische verklaring
© 2019 Byron Katie International, Inc. Alle rechten voorbehouden.